• ganoderma ganoderma-text СЧИТА СЕ ЗА МНОГО ЕФЕКТИВНА
  БИЛКА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА
  ХИЛЯДИ ГОДИНИ В КИТАЙ
  ТОВА Е ЧИСТО РАСТЕНИЕ,
  КОЕТО НЯМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ДОРИ
  ПРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА УПОТРЕБА.
  ПОДОБРЯВА ОБЩОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТЯЛОТО
 • ganoderma ЕДИН ДРАКОН МОДЕЛ ДРУЖЕСТВОТО ПОЕМА УПРАВЛЕНИЕТО
  НА ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС, ОТ ОТГЛЕЖДАНЕТО
  КЪМ ПРЕРАБОТКАТА ДО МАРКЕТИНГА.
 • ganoderma НАПРАВЕТЕ ВАШАТА
  МЕЧТА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ С DXN!
  ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ! БЪДЕТЕ ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИ! ЖИВЕЙТЕ С ПО-ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ! РЕАЛИЗИРАЙТЕ СЕ!
video Присъедини
се сега!
2013 март
пн вт ср чт пт сб нд

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Абонирайте се за Бюлетин

Име:

E-mail:

Телефон:

Информация за продуктите
Бизнес възможност

Type the word!

captcha
Get a new text!

Ние ще ви се обадим!

Ако чувствате, че по-скоро желаете да разговаряте за този бизнес с мен или мой колега, моля
вашето име:

 

Please enter your country code next to your phone number!

телефонен номер:

 

Скайп идентификация:

 

или вашия имейл адрес:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

мар

2

2. март 2013 събота

 

 

Лекция на д-р Лим, Септември 2012 г.

 

 

 

Част 1

Част 2

Част 3

Част 4

Част 5

Част 6

Част 7

DXN Facebook Share Share on Facebook

дек

5

5. декември 2012 сряда

DXN Facebook Share Share on Facebook

окт

27

27. октомври 2012 събота

Имаме удоволствието да ви поканим на лекцията на д-р Асма - известен ганотерапевт. Тя ще изнесе лекция за лечебните гъби ганодерма(рейши) - "Гъбата на дълголетието и младостта".
Лекцията ще бъде в х-л Експо на Цариградско шосе - последна спирка на метрото или на автобуси 114, 1, 2, 3, 4 и 5.
Вход - свободен.
Тези, които проявяват интерес - нека да ми се обадят.

DXN Facebook Share Share on Facebook

окт

14

14. октомври 2012 неделя

https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=1XKpGWS4cYg

DXN Facebook Share Share on Facebook

окт

14

Ганодерма - заболявания

14. октомври 2012 неделя

1. РАК: Ганодерма Луцидум (Ganoderma Lucidum), известен също като Лингжи или Рейши, помага за намаляване на риска от рак и дори помага в борбата с болестта. Той има над 154 видове антиоксиданти, съдържа също бета-глюкан, лентинан, органичен германий, заедно между всички се образува синергичен процес и се превръщат в най-доброто оръжие срещу рака. Това помага на тялото да се защитят  вашите клетки и унищожават раковите клетки.

2. Болест на сърцето: Ганодерма помага за предотвратяване на сърдечни заболявания и инсулт. Влияние на контролиране на кръвното налягане, подобряване на кръвообращението, по-ниски мазнини в кръвта, и предотвратяване на атеросклероза, тъй като има естествен аденозин и тритерпеноиди като ганодеричната  киселина.

3. Anti-Aging: Ганодерма  Луцидум съдържа голямо количество антиоксиданти, като полифеноли, флавоноиди, витамин С и др., които атакуват свободните радикали и органичен германий който помага  за клетъчната оксигенация *снабдяване на клетката с повече кислород*, което означава, че помага за борба с последиците от стареене и увеличава дълголетието.

4. Загуба на тегло: Ганодерма помага на тялото да отслабнете, изгаря мазнините и е естествен стимулант на метаболизма, поради синергията от неговите съединения. Чрез активиране на нашия метаболизъм нашите клетки започват да  използват повече енергийни запаси (мазнини).

5. ЕНЕРГИЯ: Ганодерма  подобрява енергията на нашето тяло и ум, органичният  германий който се намира в  гъбата  помага  за по добрата оксигенация на клетките като по този начин се подобрява общото енергийно състояние

6. Кожа: Антиоксидантите в Ганодерма предпазват кожата от вредните ефекти на свободните радикали, които са причина за появата  на бръчки и стареене на кожата. Ганодерма също така помага в борбата срещу рак на кожата.

7. Артрит: Ганодерма  помага за предотвратяване, намаляване и борба с риска от ревматоиден артрит. Това се дължи на синергията на тритерпеноиди, органичен германий и имуномодулатори, която позволява контрол на възпалението и имунната система се адаптира.

 

8. Кости: Поради наличието на калций и витамин D, както и други съединения, които помагат за усвояването на калция в нашите кости. Чрез консумиране на Ганодерма екстракт всеки ден ние  помагаме за поддържане на костната плътност.

9. Холестерол: Ганодерма Луцидум помага за намаляване на нивата на холестерола, подобрява съотношението на добрия холестерол и "лошия" холестерол, като намалява нивото на лошия холестерол, това се дължи на присъствието на тритерпеноиди и аденозин.

10. Затлъстяването: Ганодерма  помага за предотвратяване на затлъстяването чрез спиране на движението на глюкозата в мастните клетки. Тези, които следват здравословна диета, упражнения редовно и консумират рейши е много малко вероятно да страдат от затлъстяване

11. Диабет: Ганодерма  екстракт подобрява обмяната на веществата по отношение на липидите и глюкозата и предпазва от внезапни повишения на нивото на кръвната захар балансиращ общата обмяна на веществата.

12. Кръвната захар се увеличава с възрастта, но полифенолите и полизахаридите представени в  Ганодерма помагат за намаляване на нивото на кръвната захар.

13. Високо кръвно налягане: Ганодерма помага за понижаване на кръвното налягане, поради пречистване на кръвта и насърчаване на еластичността на артериите.

14. Гастрит: Благодарение на прекрасните съединения, които се намират в Ганодермата, защитата ни се бори ефективно срещу Helicobacter Pylori. Освен това клетките на стомаха  работят по-добре, благодарение на синергията на съединенията, които контролират киселинната секреция.

15. Запек: Поради големия размер на неразтворими фибри като хемицелулоза това позволява на дебелото черво да функционира правилно. Това подобрява храносмилателните функции и позволява премахването на вредните  съставки за организма.

16. АЛЦХАЙМЕР: Ганодерма помага за укрепване на паметта, въпреки че не е известно лечение на болестта на Алцхаймер. Ганодерма помага за забавянето на процеса на намаляване на ацетилхолин в мозъка,  което причинява болестта на Алцхаймер.

17. Болестта на Паркинсон: Антиоксидантите в Ганодерма помагат за предотвратяване на клетъчните увреждания в мозъка, което е една от пр ичините за болестта на Паркинсон, които редовно консумират ганодерма е много малко вероятно да развият болестта.

18. Зависимости: Благодарение на синергичния ефект на съединенията на органичния германий със антиоксидантите се подобрява функцията на нервната система, като по този начин се контролира  пристрастяванията.

19. Мигрена: По същия начин съединенията, които отпускат нервната система, заедно с тритерпеноидите които контролират  болката и възпалението, помагат да се контролира и да се борят по най-добрият начин с мигрената

20. Заболявания на черния дроб: Ганодерма  помага за предотвратяване на чернодробна недостатъчност благодарение на своите  антифиброзни и имунологични свойства, които пречат на неправилното функциониране на черния дроб..

21. Бъбречни заболявания: Проучвания в Япония показват, че Рейши или Ганодерма има голям ефект върху нашите бъбреците да функционират по-добре. От бъбречния нефрит до бъбречната недостатъчност   е доказано че синергичните съединения  в гъбата участват в  борбата с такива проблеми.

22. Хранително отравяне: Лентинан съдържащ се в  Ганодерма може да помогне на организма да убива бактериите, които причиняват хранителни отравяния и неутрализира  токсините в организма, произвеждани от тези бактерии.

23. Имунитет: полифеноли, флавоноиди, бета-глюкани, и най-вече

лентинан в Ганодерма помогат  да се стимулира имунната система, укрепване на здравето, в борбата с инфекциите.

24. Грип и настинки: Ганодерма помага за предотвратяване на грип и настинки,, защото синергията на съединения значително подобрява защитата ни.

25. Астма: Противовъзпалителните свойства на тритерпеноидите и органичния германий активирайт отпускане на мускулите, които поддържат бронхите. По този начин се намалява  тежестта на астмата.

26. Херпес и други вируси: Ганодермата притежавайки съединения  който помагат за увеличаване на имунната  защита и германия които също увеличава производството на интерферон, е полезна за борбата с  херпес и други вируси като хепатит, папилом, HIV и др

  27. Алергия: Наличието на тритерпеноиди като ганодерична киселина има антихистаминов ефект, което намалява алергийте. Така че, ако има алергии, трябва да се счита за сериозно консумацията на  Ганодерма редовно.

28. Автоимунни заболявания: Благодарение на ефекта на лентинан и други полизахариди, като бета-глюкан се регулира функцията на имунната ни система, като по този начин борбата със заболявания като псориазис, витилиго, лупус, артрит и др. е по ефективна

29. HIV / Спин: Учени в Япония показват  че съдържанието на  лентинан в Ганодерма  значително подобрява имунната система и помага за намаляване на вируса на СПИН да атакува здравите клетки на имунната система. Какво означава това , че рейши може да помогне да се спре разпространението на СПИН.

30. Стрес: Синергичните ефекти на съединенията, открити в Ганодерма позволяват релаксация на нервната система и помагат за намаляване на стреса и тревожността, които се превръщат в основните рискови фактори на болестите днес

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.