• ganoderma ganoderma-text СЧИТА СЕ ЗА МНОГО ЕФЕКТИВНА
  БИЛКА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА
  ХИЛЯДИ ГОДИНИ В КИТАЙ
  ТОВА Е ЧИСТО РАСТЕНИЕ,
  КОЕТО НЯМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ДОРИ
  ПРИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНА УПОТРЕБА.
  ПОДОБРЯВА ОБЩОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТЯЛОТО
 • ganoderma ЕДИН ДРАКОН МОДЕЛ ДРУЖЕСТВОТО ПОЕМА УПРАВЛЕНИЕТО
  НА ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС, ОТ ОТГЛЕЖДАНЕТО
  КЪМ ПРЕРАБОТКАТА ДО МАРКЕТИНГА.
 • ganoderma НАПРАВЕТЕ ВАШАТА
  МЕЧТА ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ С DXN!
  ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ! БЪДЕТЕ ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИ! ЖИВЕЙТЕ С ПО-ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ! РЕАЛИЗИРАЙТЕ СЕ!
video Присъедини
се сега!
2012 декември
пн вт ср чт пт сб нд

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Абонирайте се за Бюлетин

Име:

E-mail:

Телефон:

Информация за продуктите
Бизнес възможност

Type the word!

captcha
Get a new text!

Ние ще ви се обадим!

Ако чувствате, че по-скоро желаете да разговаряте за този бизнес с мен или мой колега, моля
вашето име:

 

Please enter your country code next to your phone number!

телефонен номер:

 

Скайп идентификация:

 

или вашия имейл адрес:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

дек

5

5. декември 2012 сряда

DXN Facebook Share Share on Facebook

окт

27

27. октомври 2012 събота

Имаме удоволствието да ви поканим на лекцията на д-р Асма - известен ганотерапевт. Тя ще изнесе лекция за лечебните гъби ганодерма(рейши) - "Гъбата на дълголетието и младостта".
Лекцията ще бъде в х-л Експо на Цариградско шосе - последна спирка на метрото или на автобуси 114, 1, 2, 3, 4 и 5.
Вход - свободен.
Тези, които проявяват интерес - нека да ми се обадят.

DXN Facebook Share Share on Facebook

окт

14

14. октомври 2012 неделя

https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=1XKpGWS4cYg

DXN Facebook Share Share on Facebook

окт

14

Ганодерма - заболявания

14. октомври 2012 неделя

1. РАК: Ганодерма Луцидум (Ganoderma Lucidum), известен също като Лингжи или Рейши, помага за намаляване на риска от рак и дори помага в борбата с болестта. Той има над 154 видове антиоксиданти, съдържа също бета-глюкан, лентинан, органичен германий, заедно между всички се образува синергичен процес и се превръщат в най-доброто оръжие срещу рака. Това помага на тялото да се защитят  вашите клетки и унищожават раковите клетки.

2. Болест на сърцето: Ганодерма помага за предотвратяване на сърдечни заболявания и инсулт. Влияние на контролиране на кръвното налягане, подобряване на кръвообращението, по-ниски мазнини в кръвта, и предотвратяване на атеросклероза, тъй като има естествен аденозин и тритерпеноиди като ганодеричната  киселина.

3. Anti-Aging: Ганодерма  Луцидум съдържа голямо количество антиоксиданти, като полифеноли, флавоноиди, витамин С и др., които атакуват свободните радикали и органичен германий който помага  за клетъчната оксигенация *снабдяване на клетката с повече кислород*, което означава, че помага за борба с последиците от стареене и увеличава дълголетието.

4. Загуба на тегло: Ганодерма помага на тялото да отслабнете, изгаря мазнините и е естествен стимулант на метаболизма, поради синергията от неговите съединения. Чрез активиране на нашия метаболизъм нашите клетки започват да  използват повече енергийни запаси (мазнини).

5. ЕНЕРГИЯ: Ганодерма  подобрява енергията на нашето тяло и ум, органичният  германий който се намира в  гъбата  помага  за по добрата оксигенация на клетките като по този начин се подобрява общото енергийно състояние

6. Кожа: Антиоксидантите в Ганодерма предпазват кожата от вредните ефекти на свободните радикали, които са причина за появата  на бръчки и стареене на кожата. Ганодерма също така помага в борбата срещу рак на кожата.

7. Артрит: Ганодерма  помага за предотвратяване, намаляване и борба с риска от ревматоиден артрит. Това се дължи на синергията на тритерпеноиди, органичен германий и имуномодулатори, която позволява контрол на възпалението и имунната система се адаптира.

 

8. Кости: Поради наличието на калций и витамин D, както и други съединения, които помагат за усвояването на калция в нашите кости. Чрез консумиране на Ганодерма екстракт всеки ден ние  помагаме за поддържане на костната плътност.

9. Холестерол: Ганодерма Луцидум помага за намаляване на нивата на холестерола, подобрява съотношението на добрия холестерол и "лошия" холестерол, като намалява нивото на лошия холестерол, това се дължи на присъствието на тритерпеноиди и аденозин.

10. Затлъстяването: Ганодерма  помага за предотвратяване на затлъстяването чрез спиране на движението на глюкозата в мастните клетки. Тези, които следват здравословна диета, упражнения редовно и консумират рейши е много малко вероятно да страдат от затлъстяване

11. Диабет: Ганодерма  екстракт подобрява обмяната на веществата по отношение на липидите и глюкозата и предпазва от внезапни повишения на нивото на кръвната захар балансиращ общата обмяна на веществата.

12. Кръвната захар се увеличава с възрастта, но полифенолите и полизахаридите представени в  Ганодерма помагат за намаляване на нивото на кръвната захар.

13. Високо кръвно налягане: Ганодерма помага за понижаване на кръвното налягане, поради пречистване на кръвта и насърчаване на еластичността на артериите.

14. Гастрит: Благодарение на прекрасните съединения, които се намират в Ганодермата, защитата ни се бори ефективно срещу Helicobacter Pylori. Освен това клетките на стомаха  работят по-добре, благодарение на синергията на съединенията, които контролират киселинната секреция.

15. Запек: Поради големия размер на неразтворими фибри като хемицелулоза това позволява на дебелото черво да функционира правилно. Това подобрява храносмилателните функции и позволява премахването на вредните  съставки за организма.

16. АЛЦХАЙМЕР: Ганодерма помага за укрепване на паметта, въпреки че не е известно лечение на болестта на Алцхаймер. Ганодерма помага за забавянето на процеса на намаляване на ацетилхолин в мозъка,  което причинява болестта на Алцхаймер.

17. Болестта на Паркинсон: Антиоксидантите в Ганодерма помагат за предотвратяване на клетъчните увреждания в мозъка, което е една от пр ичините за болестта на Паркинсон, които редовно консумират ганодерма е много малко вероятно да развият болестта.

18. Зависимости: Благодарение на синергичния ефект на съединенията на органичния германий със антиоксидантите се подобрява функцията на нервната система, като по този начин се контролира  пристрастяванията.

19. Мигрена: По същия начин съединенията, които отпускат нервната система, заедно с тритерпеноидите които контролират  болката и възпалението, помагат да се контролира и да се борят по най-добрият начин с мигрената

20. Заболявания на черния дроб: Ганодерма  помага за предотвратяване на чернодробна недостатъчност благодарение на своите  антифиброзни и имунологични свойства, които пречат на неправилното функциониране на черния дроб..

21. Бъбречни заболявания: Проучвания в Япония показват, че Рейши или Ганодерма има голям ефект върху нашите бъбреците да функционират по-добре. От бъбречния нефрит до бъбречната недостатъчност   е доказано че синергичните съединения  в гъбата участват в  борбата с такива проблеми.

22. Хранително отравяне: Лентинан съдържащ се в  Ганодерма може да помогне на организма да убива бактериите, които причиняват хранителни отравяния и неутрализира  токсините в организма, произвеждани от тези бактерии.

23. Имунитет: полифеноли, флавоноиди, бета-глюкани, и най-вече

лентинан в Ганодерма помогат  да се стимулира имунната система, укрепване на здравето, в борбата с инфекциите.

24. Грип и настинки: Ганодерма помага за предотвратяване на грип и настинки,, защото синергията на съединения значително подобрява защитата ни.

25. Астма: Противовъзпалителните свойства на тритерпеноидите и органичния германий активирайт отпускане на мускулите, които поддържат бронхите. По този начин се намалява  тежестта на астмата.

26. Херпес и други вируси: Ганодермата притежавайки съединения  който помагат за увеличаване на имунната  защита и германия които също увеличава производството на интерферон, е полезна за борбата с  херпес и други вируси като хепатит, папилом, HIV и др

  27. Алергия: Наличието на тритерпеноиди като ганодерична киселина има антихистаминов ефект, което намалява алергийте. Така че, ако има алергии, трябва да се счита за сериозно консумацията на  Ганодерма редовно.

28. Автоимунни заболявания: Благодарение на ефекта на лентинан и други полизахариди, като бета-глюкан се регулира функцията на имунната ни система, като по този начин борбата със заболявания като псориазис, витилиго, лупус, артрит и др. е по ефективна

29. HIV / Спин: Учени в Япония показват  че съдържанието на  лентинан в Ганодерма  значително подобрява имунната система и помага за намаляване на вируса на СПИН да атакува здравите клетки на имунната система. Какво означава това , че рейши може да помогне да се спре разпространението на СПИН.

30. Стрес: Синергичните ефекти на съединенията, открити в Ганодерма позволяват релаксация на нервната система и помагат за намаляване на стреса и тревожността, които се превръщат в основните рискови фактори на болестите днес

DXN Facebook Share Share on Facebook

окт

10

10. октомври 2012 сряда

ГАНОДЕРМА (ЛИНГЖИ)

Една чудесна Билка

От хиляди години Ганодерма е считана от китайците за билково лекарство с високо качество. Така нареченото "Едно, Първото, А Лекарство" е най-доброто лекарство, което няма никакви странични ефекти, дори след продължителна употреба. То може да подобри човешкото състояние, да повиши самолечителната способност на тялото и да го подържа, за да има дълъг живот.

Успешно отглеждане

Дива Ганодерма е много рядка и е трудно да се събира. Дори ако някой успее по случайност да открие, ефектите от нея винаги се погубват поради стареенe. Става твърда като кожа. Също така могат да бъдат токсични. Тъй като са събрани случайно, контрол на качеството е невъзможен.

През 1970, лаборанта от Университета за научни изследвания на храни в Киото, г-н Yukio Naci / Юкио Начи използва "Метод на разделяне на спори и отглеждане", като успешно култивира Ганодерма. Този метод е въведен в Рупублика Китай през 1975. Тъй като климата и почвените условия са идеални, тази техника е широко възприета.

Магическите ефекти на Ганодерма:


Ганодерма винаги е била обвита с тайнствена завеса повече от хиляда години. Хората знаят единствено ‘‘Ганодерма може да те подържа млад и да ти даде дълъг живот, ако се приема продължително”, но никой никога не е изследвал научно защо тя е толкова ефективна.

При внимателно изследване, направено заедно от китайски и чуждестранни учени в последните години и съвместен анализ и клинични опити, извършени в болници, колежи и фармацевтични производители, накрая е била открита нейната обширна ефективност. Това е едно цялостно очистващо средство, детоксикант, диуретик, защитник на черния дроб, регулатор на червата, кардиотоничен/подобряващ сърдечния ритъм, нормализатор на кръвното налягане, охладител, с отхрачващо действие, транквилант/ успокояващо и анти туморно лекарство.

Важни компоненти на Ганодерма:

Органичен Германий (Ge): Може да повиши абсорбирането на кислорода от кръвта до 1.5 пъти: може да засили метаболизма: предпазва дегенерацията на тъканите. В съответствие с изследванията на д-р.Kazuhiko Asai/Казухико Асаи, Ганодерма съдържа 800 - 2000 p.p.m. германий. Това е 4-6 пъти повече от женшена.
Полизахариди: Те могат да подобрят имунната система на тялото, унищожават вирусите. Японските фармацевтични компании са го усъвършенствали до медицинско качество и това е било одобрено от Koseisho Health Department /Здравното министерство в Япония за подсигуряване/застраховане в медицината.
Има горчив вкус. Под постоянно изучаване е от японските медицински и фармацевтични среди. Ефикасността е резултат на взаимовръзката на германия с полизахаридите. Някои растения могат да съдържат единия или другия, но Ганодерма е много по-ефикасна. Комбинацията от компонентите е различна при други растения и всички компоненти трябва да се запазят, за да се осигури ефективност.

Медицински принципи на Ганодерма:


Според клинични изследвания на Д-р.Shigeru Yuji’/Шигеру Юджи, причините Ганодерма да е толкова ефективна е защото притежава основни функции.

Понижава холестерола в кръвта и количеството свободни мазнини.
Намалява нивото на кръвната захар, за да възстанови функциите на панкреаса.
Понижава кръвните липиди и стабилизира червените кръвни клетки.
Тъй като Ганодерма съдържа Аденоцин, тя може да понижи ангулацията/закръглеността на тромбоцитите и лизиса/разрушаването на тромби, и да предпази от тромбо генезис.
Подобрява функциите на кората на надбъбречните жлези, за да подържа ендокринен баланс.
Повишава естествената способност на тялото за самолечение, позволява му да създаде силна имунна система.
Предпазва от дегенерация на тъканните клетки.
Предпазва от сенилност, подържайки организма в младежки вид.
Понижава страничните ефести от антихипертерзивни медикаменти.
Предпазва органите от дегенерация.
Предпазва от алергия, причинена от антигени, защото задържа хистамина, който освобождава мастоцитите.
Предпазва и третира рака и задържа раковите метастази.
Нормализира, за да предпази клетките от дегенерация.
Предпазва от внезапна смърт пациенти с рак, причинен от емболия.
Задържа тромбо генезиса и разрушава тромби на стената на околните тъкани и премахва блокадата от раковото лечение, повишавайки по този начин ефективността на лекарствените средства.
Облекчава болката причинена от рака.

Наистина ли е вярно, че Ганодерма е спасител от модерните болести и тя е "Универсално Лекарство"за всички болести?


Според Yukio Naci / Юкио Начи от Университета за научни изследвания по храни в Киото:


„Наистина ли Ганодерма е универсално лекарство?" Нека не говорим за болести, които са преобладавали в миналото, но за съвременните болести. За да намерим отговора, ние сме изследвали нейните функции отново и отново,

в продължение на тринадесет години. Получени са задоволяващи резултати.

Първата тема е дали Ганодерма може да бъде ефективна за всички видове болести. Нашият отговор е ‘Да’, защото тя може да подържа здравето на съвремения човек. За нездравия човек, Ганодерма може да повлияе върху най-немощните части на тялото му. За пациента, тя може да изкорени източника на слабостта и да позволи възстановяването му.


Ганодерма може да промени едно дисбалансирано тяло в здраво. Няма разлика между човешките раси, между древните и съвременните хора. Ганодерма въздейства върху всички. Хора от целия свят ще постигнат едни и същи резултати.


Ако организма на пациента си подхожда с Ганодерма, то е като лекарството за него да достигне най-високите резултати. В действителност, ние не сме открили нито един човек, върху който да има негативни или неефективни резултати.

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.